Telefoonnummer

06 28 262 866

Email

info@praktijkflowstone.nl

Openingstijden

Alleen op afspraak

  • Even voorstellen…
  • Santai Guasha therapie

Even voorstellen…

Mijn naam is Jenny de Leeuw, eigenaresse van Praktijk Flowstone.

Begin dit millennium heb ik een grote omslag voor mezelf gemaakt, ik wilde meer voldoening uit het werk en leven halen. Uiteindelijk heb ik in 2006 de opleiding HBO Hypnotherapie afgerond.

De zoektocht ging verder, wat resulteerde in het volgen van diverse healing-cursussen. Uiteindelijk kwam ik in 2012 in aanraking met Guasha. En dit was het voor mij! Sinds 2014 mag ik mij officieel therapeut Santai Guasha® noemen.

Het mooie van Guasha is wanneer men spreekt over ‘het verwijderen van afvalstoffen’ dat dit direct zichtbaar is. Deze eeuwenoude schraaptechniek staat in verbinding met het lichaam, met Qi, en geeft duidelijke resultaten. Bij de Oosterse denkwijze van Guasha kijk je verder dan de ‘locatie’ van de klacht, maar juist naar de oorsprong.

Nog steeds geeft Guasha mij de energie en voldoening, die ieder mens nodig heeft.

Santai Guasha® Therapie

De techniek en methode die ik hanteer is van de erkende vakopleiding complementaire zorg: Santai Guasha®.

Na vele jaren studie en ervaring is in de 2007 is de opleidingsinstituut ‘Guasha Opleidingen Santai’ op gericht door Harris Sleegers.  Door de jaren heen ontstond in 2015, mede door zijn eigen visie en technieken, de vorm Santai Guasha therapie, wat in 2017 resulteerde in een geregistreerd keurmerk voor kwaliteit, “Santai Guasha® ”.


Voor onze privacy policy

Praktijk Flowstone | Guasha Therapie | Tiel | Santai Guasha®