Telefoonnummer

06 28 262 866

Email

info@praktijkflowstone.nl

Openingstijden

Alleen op afspraak

Intakegesprek en eerste behandeling

Alvorens ik aan de behandeling begin start ik met een intakegesprek om een goed beeld te krijgen van uw klacht en gezondheid. Aan de hand van deze informatie kan ik een behandelplan opstellen. Dit intakegesprek is geheel kosteloos, de behandeling wordt wel in rekening gebracht.


Santai Guasha® behandeling

Deze behandeling is gericht op het verlichten, verhelpen of voorkomen van pijnklachten. De behandeling duurt ongeveer 1 uur.

Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een speciale olie en een (jade) steen of hoorn. Door het schrapen ‘Gua’ komen de opgehoopte afvalstoffen ‘Sha’ vrij.

De huid wordt hierdoor rood en op de plaatsen waar blokkaden zijn, verschijnen “bloeduitstortingen” in de huid (niet op de huid) variërend van diep rood tot paars. Hoe donkerder de vlek, hoe chronischer de klacht/aandoening. Bij een normale conditie verdwijnen de rode delen (sha) volledig binnen 3 tot 7 dagen.
Ondanks de aanblik van deze bloeduitstortingen is de behandeling is geheel pijnloos.

In de Praktijk Flowstone gebruik ik de techniek volgens de Santai Guasha®.


Klassieke Gezichtsbehandeling

Deze ontspannende behandeling met zachte techniek heeft als doel om de energie-doorstroming, de doorbloeding en de lymfe-circulatie in gezicht te verbeteren. Tevens zorgt de behandeling voor een verbetering van de gezichtshuid, betere collageen-productie en het verwijderen van afvalstoffen en toxines.

Een klassieke gezichtsbehandeling d.m.v. Guasha is niet alleen geschikt als een ontspanning of als een schoonheidsbehandeling maar is ook werkzaam bij diverse hoofd- en gelaatsklachten.

De behandeling duurt ongeveer 50 minuten. Bij een klassieke gezichtsbehandeling wordt gewerkt met schrapers vervaardigd uit hoorn, jade of rozenkwarts.

De Guasha gezichtsbehandeling.


The Whole Shabang Gezichtsbehandeling

Een zeer uitgebreide Guasha gezichtsbehandeling, waarbij het accent ligt op het behandelen van het lymfesysteem, bind- en spierweefsel.

Naast de standaard schrapers gebruiken we ook verwarmde kristallen mushrooms voor meer ontspanning in het spierweefsels. Dit is geschikt bij klachten zoals tandenknarsen, kaakklemmen, spanningshoofdpijn.

Door gericht te behandelen met sculpting spoons en microtechnieken wordt de huid positief gestimuleerd. Hierdoor vermindert het rimpels en lijnen, wat zorgt voor een gezonde stralend gezicht.

The Whole Shabang gezichtsbehandeling duurt 90 minuten. Dus extra genieten van deze ultiem ontspannende behandeling.

The Whole Shabang Gezichtsbehandeling

Ja, ik wil graag een behandeling!

Maak een afspraak via de website of neem telefonisch contact op.

Praktijk Flowstone | Guasha Therapie | Tiel | Santai Guasha®